Muslimska extremister så ända in i Riksdagen

I kölvattnet av Uppdrag gransknings avslöjande av hur muslimska ledares sanna ansikte ser ut i våra moskéer, kan det vara intressant att se hur extremislamismen redan letat sig ända in i Riksdagen. 
Det handlar om Abdirisek Waberi som drömmer om ett muslimsk Sverige där musik är förbjuden (det kan leda till dans), medan pedofili är helt okej (profeten Muhammed hade ju sex med sin 9-åriga fru Asha), kvinnor ska bära slöja och inte ta män i hand, djur som slaktas måste först torteras till döds (halalslakt) och en massa andra goa åsikter. Mycket nöje!27 maj 2012


Uppdaterat 7 okt 2012
Även Miljöpartiets islamist Mehmet Kaplan får motta kritik för att leda möten i Tensta träff för muslimer där könsapartheid, homofobi och antisemitism ses somfullt accepterat. Mötena har även fungerat som plattform för rekrytering till terroristnätverket Al Shabab.


Uppdaterat 2 nov 2012
Abdirisek Waberi får skarp kritik av Kvinnoförbundet.

Uppdaterat 7 dec 2012
En muslimsk kvinnorättsaktivist kräver i en artikel på Newsmill att Abdirisek Waberi tydligt tar avstånd från sina antifeministiska uttalanden i videon ovan.

Uppdaterat 9 dec 2012
Efter att skribenten Olle Ljungbeck i Gefle Dagblad skarpt kritiserat moderaternas extremistmuslim Abdirisek Waberi, attackerades han av två moderater (nästan EN månad senare och efter TVÅ påminnelser från redaktionen) som gick till hård motattack mot skribenten och naturligtvis fick in den obligatoriska rasiststämpeln som grädde på moset. Men när skribenten ville besvara rasistanklagelserna i tidningen, vägrade Gefle Dagblad. Avpixlat har dock publicerat Ljungbecks svar och han skräder inte orden.
Abdirisek Waberis otidsenliga åsikter blir allt obekvämare för moderaterna och frågan är hur länge de kan försvara honom, samtidigt som de propsar på utrensning i andra partier?

Inga kommentarer: