”Vänstern och islamister är vår tids brunskjortor”

Frihetsmarschen i samband med det första internationella Counter Jihad-mötet i Stockholm där bland andra bloggarna Robert Spencer (JihadWatch) och Pamela Geller (Atlas Shrugs) talade, får internationell uppmärksamhet här  och här.
Mötet var en minst sagt våldsam historia. Ett stort polisuppbåd skyddade talarna i Frihetsmarschen från de aggressiva motdemonstranterna. 400 poliser, två helikoptrar, flera hundpatruller, samt två dussin beridna poliser hade satts in för att skydda talarna från de bortåt 500 motdemonstranterna. Vänsterextremister blåste i vuvuzelor och skrek för att dränka ljudet av talarna. De försökte också bryta sig igenom polisens linjer och bombarderade både talare och poliser med ägg, flaskor och smällare. En polis fick uppsöka sjukhus efter att ha fått en smällare i ansiktet.   

Tio motdemonstranter arresterades och två poliser skadades. Senare på kvällen misshandlades dock en av talarna, Paul Weston från det brittiska Frihetspartiet, och två av hans vänner vid ett överfall på en restaurang.”Vänsterextremister och islamister är vår tids brunskjortor. De är bara intresserade av våld och att skrämma oss till tystnad, men jag kommer aldrig låta mig skrämmas till tystnad.”, säger Robert Spencer.

Ämnet för dagen var ”Frihet och lika rättigheter för alla”.

10 aug 2012


Relaterat 3 aug 2012
Robert Spencer och Pamela intervjuas av fulmedia som hela tiden försöker lägga ord och åsikter i munnen på dem, men de ser igenom deras metoder och slår tillbaka. Fulmedia visar upp sitt ansikte.

Uppdaterat 14 mars 2013
Polisman går igenom isen och drunknar. Hånas av Twittervänstern som dessutom önskar alla polisers död på samma sätt.

Uppdaterat 27 mars 2013
För några dagar sedan höll SDL (Swedish Defence League) en manifestation i Malmö för "Ett demokratiskt och sekulärt samhälle med yttrandefrihet", och åter igen ställde våldsvänstern AFA ledd av Vänsterpartiet till med våldsamt upplopp, rapporterar Svenska dagbladet och i mer utförlig form Exponerat. Stortorget i Malmö förvandlades av den ursinniga vänstermobben till en veritabel krigszon och mobben kastade rökgranater, knallskott och flaskor mot såväl polis som åhörare. De attackerade även och tände eld på en polisbil. Flera motdemonstranter greps eller omhändertogs och polisen gjorde en anmälan om våldsamt upplopp.

Inga kommentarer: