Svensk media totalmörkar våldtäktsepidemin och förnedrar våldtäktsoffren

Den senaste internationella våldtäktsstatistiken kom just ut: Sverige ligger fortfarande två i världen med näst mest våldtäkter efter Lesotho. Media slog upp stort den omtalade gruppvåldtäkten i Indien som slutade i att den unga medicinstuderande kvinnan avled av skadorna hon fick. De skriver också gärna om när våldtäkter sker i Norge. Norge hade 109 våldtäkter förra året och de har talat om en våldtäktsepidemi. I Sverige begicks 6509 våldtäkter samma period, men här är det nästintill knäpptyst. Då bör man dessutom betänka att mörkertalet ligger på hisnande 80-90%. I TV sitter ”experter” och säger att det stora antalet våldtäkter beror på ökad anmälningsbenägenhet och det inte är något att oroa sig för. Så totalförnedrande för våldtäktsoffren.Media är nästan knäpptyst och om det inte vore för alla sanningssägarsajter som börjat poppa upp överallt så skulle inget om gärningsmännen eller vad som pågår i vårt land komma ut överhuvudtaget. Media är inte bara tysta ned om våldtäkterna utan försöker även med subtila tricks förringa brottsoffren, något som Christer Kevick uppmärksammar i en artikel på Newmill.


Varför är då media så tysta om våldtäkterna? Kan det kanske vara därför att de flesta begås av invandrare? Det här är ingen nyhet. Brottsförebyggande rådet har publicerat sanningen flera gånger. I övriga Norden där man ärligt rapporterar om vem som begår brott, även ursprungsland, skakar man på huvudet åt Sverige som allt oftare kallas Absurdistan.


Vad är då media så rädda för? Först och främst för att inte vara politiskt korrekta. Men räcker det verkligen som förklaring till en sådan omfattande mörkläggningskampanj, för det är vad det är. Tror de att alla svenska ska gå man ur huse och attackera oskyldiga invandrare bara för att man plötsligt får veta vem som ligger bakom brotten? Detta sker inte i våra grannländer med sanningsenlig rapportering och de går till och med ut med namn och bild i efterlysningar i TV.


Alternativet för media vore att börja nysta i varför våldtäkterna egentligen har ökat så mycket. Och orsaken är knappast politiskt korrekt. Den politiskt inkorrekta elefanten i rummet är nämligen statistiken om vilka som begår flest våldtäkter och hur antalet våldtäkter ökar i takt med massinvandringen.


VÅLDTÄKTER PER LAND

LESOTHO: 91,6

Sverige: 53,2

USA: 28,6

Zimbabwe: 25,6

Norge: 19,8

Israel: 17,6

Finland: 17,2

Danmark: 7,3

Kenya: 1,9

Turkiet: 1,4

Japan: 1,2

 Media mörkar stödjer StoppaVåldtäkterna.nu.

Uppdaterat 1 mars 2013
Det tog fyra våldtäktsförsök på barn under en vecka i Sandviken innan gammelmedia rapporterade om händelsen, fast när signalementet togs upp utelämnades i vanlig ordning hudfärgen på gärningsmannen.

Relaterat 6 mars 2013
Shahid Mehdi, som är imam vid en moské , ett kulturcentrum och rektor vid en skola in Köpenhamn, men bor i Rosengård, talar i en intervju från 2004 öppet om att kvinnor som inte bär slöja tigger om att våldtas. Moskén är drivs av Det Islamiske Trossamfund, som eldade på med egna påhittade Muhammedteckningar 2005 vid rundresa i Mellanöstern, vilket resulterade i fler bränder, kravaller i arabvärlden där, bland annat en dansk ambassad sattes i brand.

Mehdi sade sedermera upp sig från moskén och står för närvarande åtalad vid Malmö tingsrätt för sexuellt ofredande.

Hmm, kan detta möjligtvis ha något samband med att invandrare från muslimska länder är så kraftigt överrepresenterade i våldtäktsstatistiken?

Lyckligtvis har åtminstone Kvinnoförbundet förstått Islams negativa inflytande:

1 kommentar:

Unknown sa...

Hur kan Norge ha 109 våldtäker och Sverige 6509 samtidigt som Norge en halv sida ner placeras som 5e land med ett värde på 19,8 jämfört med Sveriges 53,2? Det går inte ihop.