12-årig flicka gruppvåldtagen av afrikanskt gäng

På måndagen inleddes rättegången mot fyra afrikaner som står anklagade för att vid upprepade tillfällen ha gruppvåldtagit en 12-årig norsk flicka. Rättegången har fått stor uppmärksamhet i Norge, vilket troligvis beror på den norska journalistkårens ärliga rapportering. I Sverige hade det i vanlig ordning hetat att fyra ”svenskar” gruppvåldtagit flickan och fallet skulle i största möjliga omfattning ha mörkats från allmänhetens kännedom. Eventuella bilder skulle ha vitpixlats.

Övergreppen skedde under hösten 2011, delvis i anslutning till en skolgård men också i en lekstuga och i en källarlokal. Vid upprepade tillfällen träffades afrikanerna och turades om att våldta 12-åringen.

Tre av de anklagade erkände brott medan den fjärde, en 19-åring, påstod sig inte ha förstått att våldtäkt var olagligt. Han anklagas dessutom för att ha våldtagit en annan 13-årig norsk flicka, rapporterar NRK. Mannen kom till Norge från Somalia 2008.

Samtliga gärningsmän är afrikaner som flyttat till Norge efter 2008 och våldtäktsmännen var 15, 16, 17 och 18 år gamla när brottet begicks, rapporterar VG


Uppdaterad 27 feb 2013
En utvisad irakier som utvisats efter avtjänat straff för grov våldtäkt, stannade kvar som papperslös flykting och kunde våldta igen. Tillsammans med 4-5 andra araber gruppvåldtog han en 41-årig norsk kvinna i centrala Oslo. Irakiern riskerar nu 21 års fängelse.

Polisen kritiseras för sin slapphet när det gäller att se till att illegala invandrare utvisas ur landet. Om mannens utvisningsbeslut hade verkställts hade våldtäkten kunnat undvikas. Samtidigt pågår i Sverige (Absurdistan) en debatt om att det är fel att jaga efter människor som har utvisats, men som fortfarande uppehåller sig illegalt i landet.

Norge har precis som Sverige upplevt en omfattande våldtäktsvåg de senaste åren, men till skillnad från Sverige så går de ut med sanningen om vilka som ligger bakom våldtäkterna: den senaste åren har 100% av alla överfallsvåldtäkter begåtts av utomeuropeiska invandrare.

Inga kommentarer: