Arg invandrare som klagar på massinvandringen kopplas bort av Sveriges radio

När en arg invandrare ringer in till Täppas Fogelberg på Ring P1 och klagar över att Sverige tar emot en massa invandrare trots att det saknas jobb och bostäder, kopplar Täppas helt sonika bort honom.
Inte konstigt att så många invandrare nu röstar på Sverigedemokraterna.  

Samtalet börjar 18 min 14 s in.


Relaterat
Sveriges radio P1:s Täppas Fogelberg tar ställning för muslimers rätt att med våld och hot stoppa den demokratiska processen och tycker att Lars Vilks får skylla sig själv när han blir mordhotad av hatiska muslimer efter att ha utnyttjat sina demokratiska rättigheter att opinionsbilda. 
"Han förtjänar heller inget skydd av samhället.", skriver han i en Debattartikel i SvT
"Men om Lars Vilks är så puckad att han gång på gång retar dem som är mer stingsliga än jordgetingar får han stå sitt kast."
"Dra in hans bevakning och lägg ut stormningen av hans hus på Youtube."avslutar Täppas.
Fogelberg tar alltså tydligt avstånd från den medborgerliga rätten till att kunna uttrycka sin yttrandefriheten på ett säkert vis. 

Artikeln följs av en lyssnar- och läsarstorm och en kritisk artikel där Dagens Nyheter på ledarplats och ansåg att Fogelberg genom sitt agerande brutit mot Sveriges Radios regelverk och borde skiljas från sin anställning eller i vart fall omplaceras till inre tjänst. täppas själv försvara sig med att det hela var ironiskt menat, något som ingen tror på. En vecka senare  blir Täppas uppkallad till SR:s ledning för samtal. Täppas själv är påtagligt nervös inför utfallet av mötet, men i vanlig ordning kommer han undan med en vänlig tillsägning: han får inte sända radio på en vecka.

Hur Täppas kan få fortsätta sända radio överhuvudtaget efter att  ha uppmanat till att ta bort Vilks bevakning och filma när den muslimska mobben bränner hans hus (flera försök har gjorts) och misshandlar honom (kanske till döds) är en gåta. Det är möjligt bara här, i landet Absurdistan.


Relaterat
George Scott står upp för Sd

Arg invandrare som klagarpå massinvandringen kopplas boort av Sveriges radio 

IRANIER GILLAR SD

SD ÖKAR BLAND INVANDRARE

Inga kommentarer: