Aftonbladets kulturchef hyllar bränderna och vandalismen i invandrarupploppen som kommunistisk revolution


 


I sin krönika hyllar aftonbladets, uppenbarligen kommunistiska, kulturchef Åsa Linderborg upploppsmakarna, bilbrännarna och vandalerna som kommunistiska revolutionärer. Detta trots att bilarna de brände mestadels tillhörde andra invandrare och dagisen som brändes ned knappast hjälper invandrare genom vardagen.

En normalt fungerande människa kan här fråga sig hur någon kan försvara upploppen. Linderborg uppvisar dock visst mått av empati när hon uttrycker att även om det är bra att invandrarna kastar sten på polisen så är det inte acceptabelt att attackera ambulanspersonal. 

Plötsligt framstår det som klarare varför även autonoma vänsterextremistiska grupper deltog i vandalismen under upploppen. Polisen har som bekant utpekat tre grupper som ansvariga för vandalismen: invandrare, yrkeskriminella och autonoma vänsterextremistiska grupper. 

Linderborg erkänner motvilligt att asylreglerna har lättats upp under den borgerliga regeringen. Hon erkänner även, lika motvilligt, att Reinfeldt antagligen är ärlig när han går i meningsskifte med Åkesson i Riksdagen. Hon går till och med så långt att hon säger att vi måste vara rädda om vår [svenskhatande] högerregering.

Relaterat

SVERIGES JOURNALISTKÅR KRAFTIGT VÄNSTERVRIDEN  VISAR NY UNDERSÖKNING

HAR DET ÄNTLIGEN BLIVIT DAGS ATT BÖRJA IFRÅGASÄTTA KOMMUNISMEN?


Inga kommentarer: