Politisk analys: Är partierna i sjuklövern rasistiska?


Sjuklövern vet att man kan rädda 100 gånger så många flyktingar genom att ta hand om dem i närområdet istället för här, ändå så attackerar de vilt det enda partiet som föreslår just detta. Man kan fråga sig om sjuklövern verkligen är intresserade av att rädda flyktingar?

Viktigt för alla att förstå här, är det partitaktiska sammanhanget i den politiska cirkusen.  Alliansen är beroende av att småpartierna C och Kd sitter kvar efter valet och med tanke på hur Sverigedemokraterna stormar fram i opinionsundersökningarna – de har fördubblat sin position sedan valet 2010 – så har de verkligen anledning att oroa sig. Både C och Kd försöker desperat klamra sig fast vid 4%-spärren. Tidigare var det Kristdemokraterna som under ett helt år var helt under ytan, men sedan Centern ifrågasatte sin egen politik publikt, tog de över Kd:s föga avundsvärda position. 

Centern kan räkna med stora svårigheter framöver, särskilt när Sverigedemokraterna nu gått ut med storsatsningar på landsbyggden, något som tidigare varit Centerns paradnummer. Nu får man samma sak hos Sverigedemokraterna fast i större skala, samtidigt som man slipper Centerns nya vansinnespolitik om att vilja öppna gränserna mm, som låg bakom deras stora ras i våras.Många röster går från Moderaterna till Sverigedemokraterna, sedan Reinfeldt tydligt visat sitt förakt mot svenska folket. Reinfeldt har till och med gått så långt att han i sitt Almedalstal sade att han hellre ger bort makten till de rödgröna än att ge Sd mer makt. Man kan knappast svika sina egna väljare mer än så, bara för att följa sitt eget korståg mot Sverigedemokraterna och alla svenskar som röstar på dem.

Att Kristdemokraterna lyckats ta sig över 4%-spärren på sistone tyder på stor styrka, med tanke på trenden bland kristdemokrater att ta steget över till Sverigedemokraterna, som också hyser samma socialkonservativa värderingar, senast uppvisade i abortfrågan.

Med tanke på ovanstående så står det klart varför Alliansen tvingas attackera Sd så hårt, även om de tillsammans med Sd skulle ha chans att behålla regeringsmakten, som det ser ut nu.

Sd har tidigare plågats av få kvinnliga anhängare, men sedan deras utspel i Almedalen om att alla kvinnor ska få en heltidsanställning verkar det redan ha ändrats, enligt den senaste opinionsundersökningen.

Även betongkolossen Socialdemokraterna känner av det växande mullret som folkets missnöje mot den förda svenskfientliga politiken utgör, och som samtidigt berett vägen för Sverigedemokraternas framstormning i opinionen.

Till och med bland invandrare ökar nu Sverigedemokraterna. Här rör det sig dock om invandrare som kommit hit som flyktingar, integrerat sig och varit med om att bygga upp det land vi har idag och som nu ser det raseras. Även flyktingar som flytt från Islams förtryck, som nu ser tecken på Islams framryckningar i landet gör sig gällande i denna grupp.

Men för att återgå till huvudfrågan, så är det förhoppningsvis klarare varför Sverigedemokraternas lösning på flyktingfrågan ratas, trots att de alltså skulle rädda 100 gånger fler idag och samtidigt avlasta Sveriges så hårt belastade kommuner.

Några säger nog här ”Stopp och belägg, Miljöpartiet då? De vill ju öppna gränserna helt.” Jo, visserligen. Men här tar vi tar enbart realistiska förslag i beaktande och det kan knappast ses som realistiskt att ta emot ännu fler flyktingar än vi redan gör idag, med tanke på hur det påverkar välfärden. Ingen mentalt fungerande människa vill väl se ännu fler åldringar med liggsår, som resultat av kommunernas nedskärningar för att ha råd med flyktingmottagningen.  För att inte tala om nedlagda vårdcentraler, uppsagda lärare som får som resultat ihopslagna klasser, vilket i sin tur ger elever som mår dåligt och lägre betyg. Någonstans måste man börja sätta landets egen befolknings väl före denna hysteriska massinvandringspolitik som vi ser idag. Dessutom har Miljöpartiet gång på gång tydligt uppvisat sitt förakt mot det svenska folket.

Vi kan med andra ord förvänta oss även fortsatt demonisering av Sd från alla övriga partier, i kampen om makten.


Relaterat

SVERIGEDEMOKRATERNA STÖRSTA PARTIET BLAND HBT-PERSONER

SD ÖKAR BLAND INVANDRARE
Inga kommentarer: