80-årig dam överfallen och rånad av muslimskt ensamkommande barn

Ett ensamkommande barn trängde sig in i en 80-årig kvinnas lägenhet och rånade henne.

”Barnet” i fråga har ett digert brottregister bakom sig. det stackars ensamkommande ”barnet”, Ben Faisal Mohammed, har tidigare påståtts vara 15 år gammal, men bedöms efter skelettåldersbestämning vara minst 19,2 år gammal, troligen äldre. Mohammed har även ljugit om att vara flykting från Syrien, men avslöjades även i det falet med språkanalys. den visar att Mohammed snarare är hemmahörande i Marocko, Tunisien eler aLgeriet. Stackars barn.

Han smög efter Siv och trängde sig in i lägenheten när hon öppnade dörren. Hon föll och slog sig och när hon skrek stoppade han en strumpa i munnen på henne. Han höll även för hennes näsa så hon inte kunde andas. Siv trodde då att hon skulle dö.


Det stackars ensamkommande flyktingbarnet Ben Faisal Mohammed tilldömdes att betala Siv och flera av sina tidigare offer skadestånd samt utvisas i 10 år.

Någon som tror att gammelmedia kommer att rapportera ärligt om detta? Mörka? eller sprida renodlad desinformation om det, som att kalla gärningsmannen svensk?

Inga kommentarer: