Gammelmedia förnekar statistik
Allt fler journalister erkänner att de medvetet mörkar invandrarbrott

Allt fler journalister erkänner att de medvetet mörkar invandrarbrott. Nu senast Dagens nyheters Ulrika By i en öppenhjärtig intervju för tankesmedjan Timbro.

Snacket om konsekvensneutralitet är ju bara nys i de här sammanhangen: 
"Jag tycker rakt av att journalistiken ska sträva efter att inte spä på främlingsfientlighet och det är uppenbart att vi ofta faktiskt går runt katten kring het gröt när vi kommer till så kallad förortsproblematik", säger hon till Timbro. 
Hon menar att Dagens Nyheter medvetet väljer bort historier och händelser som kan väcka kritik mot regeringen Reinfeldts invandringspolitik.

Det ena är att jag av egen erfarenhet vet att vi väljer bort historier och händelser som lätt kan användas i främlingsfientliga syften. Vi citerar inte allt vi hör och berättar inte allt vi ser”, säger hon.
Andra journalister har gett liknande omdömen om den svenska journalistkårens bevakning av invandringen – då istället som kritik.

”Vi har inte redovisat obehagliga fakta och debatterat vart Sveriges upp- och nedvända asylpolitik kan leda. Istället har vi fått en nationell mörkläggning som upprätthålls av ideologiska skäl, där verkligheten får maka på sig för den idealiserade självbilden och den fejkade toleransen”, skrev den före detta SVT-journalisten Gunnar Sandelin i Dagens Nyheter under rubriken ”Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna”.
Också SVT-journalisten Janne Josefsson är inne på samma spår och menar att klyftan mellan folket och journalisterna angående mångkulturen är stor.

Det förs en diskussion på gator och torg och på arbetsplatser och en, den fina diskussionen, och ju mer det gapet vidgar sig desto större kommer kraschen bli, sa Josefsson i en direktsänd debatt.”

Stackars kränkta stenkastare i Husby

Invandrarungdomar i Husby protesterar mot att samhällsservice
övergett Husby, genom att kasta sten på polis, ambulanspersonal
och brandmän, misshandla polis och tända eld på bilar.
Anledningen till att Husby övergavs av samhällsservicen? De
utsattes för trakasserier och stenkastning och krossade fönster...
Hur tänkte ni, stackars vandaler?

Danskt shariagäng filmar när de attackerar polisen
Två poliser grep en mopedtjuv och överfölls av ett femtontal islamister. De hotade och hånade poliserna medan de filmade det hela.

I Vollsmose, Odenses islamistiska och kriminella slum, styr shariagängen sedan länge. Den enda auktoritet de erkänner är
områdets shariadomstol.

En polis i Odensestadsdelen Vollsmose konstaterar att dansk lag i praktiken upphört att gälla i stadsdelen. Istället är det den islamistiske imamen Abu Bashars shariadomstol som styr....

Relaterat

Hälften av alla livstidsdömda i Sverige är utlänningar eller invandrare

Detta syns i Aftonbladets nya granskning av livstidsdömda i Sverige. Hmm, mycket konstigt, om detta verkligen vore sant skulle ju invandrare synas i tidningarnas brottsrapportering hela tiden. Eller...? Kanske beror på att pressen alltid rapporterar brott begångna av invandrare som begångna av svenskar. Något som Media mörkar tidigare har rapporterat om i en artikel som för övrigt är den mest lästa sedan start.

Se grafiken här: Aftonbladets grafik

I Ikaroslistan över Sveriges mest efterlysta personer är överrepresentationen ännu större.

Kom ihåg att det flera gånger har bevisats att fattigdom inte är en orsak till ökad brottslighet!Relaterat
Oslo har kartlagt de värsta kriminella grupperingarna, som plågar staden och dess invånare och norrmännen lyser med sin frånvaro.

Såhär ser listan ut:
1. B-gängen och Young Guns(pakistansk och albansk gruppering): Mångkriminella, narkotika, våld, hot mm.
2. Västafrikanerna (speciellt nigerianer): Narkotikasmuggling (heroin och kokain), prostitution mm.
3. Nordafrikanerna (marockanerna): Haschförsäljning i huvudsak. Smugglar drogen genom Europa.
4. Grupper från Balkan (albaner): Droger. Heroin.
5. Grupper från Baltikum (litauer): Multikriminella och narkotika.
6. Kurdiska miljön: Narkotika (heroin).
7. MC-gäng: Narkotika och våld.
8. Vietnamesiska grupper: Odling av marijuana, annars lite information.

Vadå, verkligheten?

Lånat från Affes statistikblogg