Svenska våldtäkter oroar utomlandsSverige upplever en våg av gruppvåldtäkter, samtidigt är media är knäpptysta om vilka förövarna och mörkar stenhårt. Om det inte vore för sanningssägarsajterna skulle vi fortfarande inte veta sanningen. Invandrare från muslimska länder är kraftigt överrepresenterade i den svenska våldtäkstsstatistiken (se BRÅ:s statistik). Sverige har för övrigt nu slutat föra statistik över vilka länders invandrare som begår flest brott, eftersom det blev omöjligt att fortsätta mörka den bistra sanningen.

Vilka ligger bakom våldtäktsvågen?
Faktum är att invandrare från muslimska länder är så pass överrepresenterade att det finns skäl att tala om rasprofilerade hatbrott mot etniska svenskar.

Mest oroande är gruppvåldtäkterna där ofta små barn utsätts, nästan alltid svenska barn, där flera invandrare inte sällan turas om att våldta en ung flicka i 14- eller 15-årsåldern, ibland ända ned till 7 års ålder. Nu varnar den svenska polisen för att landet håller på att drabbas av en gruppvåldtäkts­epidemi, rapporterar Le Figaro och ett stort antal andra europeiska tidningar, dock ingen svensk.
”Det rör sig om väldigt unga människor. Ofta är de 14 eller 15. En flicka var bara tolv, säger kriminalinspektör Moni Winsens till AFP.”
Svenska nyhetsbyråer valde att inte rapportera nyheten, eftersom landets medborgare då skulle riskera att få reda på sanningen om vem som ligger bakom våldtäktsvågen.
I Sverige anses det viktigare att mörka vilka som ligger bakom våldtäktsvågen än att informera medborgarna så det vet vilka hotbilder de ska se upp för.

Rapportering om våldtäkter i Sverige


I vissa fall går medias mörkningar av sanningsenliga signalement på våldtäktsmän så långt att de hjälper våldtäktsmän att hinna begå fler våldtäkter innan de kan gripas.

KVÄLLSTIDNINGARNAS HYCKLERI FÖRSVÅRAR POLISENS ARBETE


Utomlands däremot rapporteras fullt ärligt om vilka våldtäktsförövarna är – och de skrattar åt Sverige och kallar vårt land Absurdistan.
Inga kommentarer: