Stefan Löfvén hyllade islam på Nationaldagen - möter kraftig kritik

Efter att ha citerat profeten Mohammed på Nationaldagen fick Stefan Löfvén motta kraftig kritik från många håll.

Facebooksidan * NEJ TACK - till islamisering av Sverige! *  upplyste Löfvén om vad islam står för.
”Islam grundades av en pedofil och krigsherre vars livsmål var att lägga världen under sina fötter. Där står du, med din lismande nuna och smörar för denna dödskult. Denna totalitära ideologi vars ultimata mål är världslig dominans genom det islamistiska kalifatet. Vet du ens vad kalifatet betyder?” 
”Vet du vad Ashuura-festivalen är när muslimer slår sig själva och sina barn blodiga med knivar för att hedra en martyr?"
"Vet du hur halalslakt går till när man skär halsen av obedövade djur, för att en påhittad gud säger så?"
"Vet du hur många människor som årligen får sina huvuden avsågade medan de är vid liv, av islamister som är övertygade att de tjänar sin gud?"
"Vet du att islamisterna via egna SS-förband samarbetade med nazisterna under 40-talet?"
"Vet du hur många miljoner Muhammeds arméer slaktade när de erövrade hela Mellanöstern?"
"Vet du att Muhammed var över 50 år när han hade sex med ett barn, lilla Aisha 9 år, som han gifte sig med vid 6 års ålder? Och detta är den "perfekta människan" som alla muslimer har som förebild?"
"Vad anser du om kvinnosynen inom islam - förefaller den exemplarisk och eftersträvansvärd anser du?" 
"I vilken del av världen lever muslimer i fred?"
"Vilka muslimska länder är en förebild för Sverige enligt dig?”

Även HBT- och jämställdhetsminister Erik Ullenhag mötte kritiska frågor efter att ha nationaldagstalat på Islamic center i Malmö:

”Vad anser de om HBT på Islamic Center?? Du är ju vår HBT-minister, vad sa du i talet?” frågade twittraren Stephen Utterström utan att få något svar.

Löfven talade om att det var nazism och rasism som låg bakom utanförskapet i Rinkeby. Vet han inte att Rinkeby har en stor muslimsk majoritet och att dagens muslimer till stor del består av just muslimer? [Media mörkar]
Inga kommentarer: