Islams fula ansikte del 24 - Muslimskt näthat efter misshandel av jude i Malmö

Efter att en man gjort misstaget att hänga upp en Israelisk flagga i sitt fönster i den invandrartäta Malmöstadsdelen Sved, blev han svårt misshandlad på gatan av ett antal invandrarungdomar. 
”Det blir en ordväxling mellan mannen och ett antal personer utanför lägenheten. I samband med ordväxlingen är det någon som slår sönder hans fönster. Mannen går då ut, blir jagad och sedan misshandlad”, säger Marie Keismar, vakthavande befäl vid Malmöpolisen.
”Mannen lyckades fly från platsen och hittas av polis på en sidogata i närheten. Sent i natt hade polisen ännu inte kunnat förhöra mannen, vars tillstånd beskrivs som allvarligt men stabilt.”

Ingen person är gripen eller misstänkt för överfallet. Ärendet rubriceras som grov misshandel.Efteråt var tongångarna positiva på Facebook bland invandrarungdomar. De lägger till och med ut en bild på Adolf Hitler i ett av inläggen, något som knappast förvånar med tanke på att Hitlers Mein Kampf ständigt ligger på best seller-listan i Mellanöstern. Detta torde enbart förvåna gammelmedia som alltmer börjar tro på sin egna falska rapportering. Malmös judar är dock själva öppna om att muslimerna är de största antisemiterna nuförtiden.

Polisen misstänker hatbrott, samtidigt som media är knäpptysta om angriparnas etnicitet. Dock skall ni aldrig förvänta er att gammelmedia någonsin kommer att ta upp detta, eftersom det så tydligt avslöjar den falska verklighetsbilden de sprider.

Tack gode gud för alla sanningssägarsajter som dagligen gör sitt bästa för att få ut sanningen.
Relaterat

Muslimska ungdomar hyllar Hitler
Utländsk media tar upp problemen med antisemitismen i Sverige


Inga kommentarer: