Regeringen har givit 110 miljoner av skattepengar till islamister i Syrien

Vi är en av världens största bidragsgivare och ger över 110 miljoner till situationen i Syrien och jag tycker att vi ska vara stolta över det, sade Fredrik Reinfeldt i sitt sommartal. Därför ska Syriska nationella rådet beredas möjlighet att hålla sitt nästa styrelsemöte här i Sverige, fortsatte statsministern.

Relaterat

Tidningen The Guardian har tidigare avslöjat att Syriska Nationella Rådet leds av en liten grupp medlemmar i den kontroversiella Bilderberg­gruppen. Även Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt och Jonas Bonnier är medlemmar i samma hemlighetsfulla organisation.

Rebellerna, som till stor del består av radikala islamister som bekänner sig till den så kallade wahabbistiska tolkningen av islam, precis som moderaternas Abdirisek Waberi. Att wahabismen inte alls står för frihet och demokrati utan snarare våld och diktatur görs obehagligt tydligt av de islamistiska rebellernas beteende: i förra veckan offentliggjordes en video som sägs visa hur syriska postanställda kastas ned från ett hustak av islamistiska rebeller och vi vet sedan tidigare att rebellerna var ansvariga för gasattacken samt att de bränt såväl vuxna som barn levande när de vägrat att konvertera till ”kärlekens religion” Islam.
Relaterat


Inga kommentarer: