Somalierna berikar Sverige del 4 - Somalier jagas i hela världen för bestialiskt mord på Kungsholmen


Det stora i detta är dock att svensk polis släppt ett fullständigt signalement på somaliern, trots han politiskt inkorrekta hudfärg för kriminella i Sverige. 
”Hur kunde detta hända!” frågar sig säker många i PK-vänstern upprört. ”Hur kan svensk polis vara så oansvariga att och släppa sanningsenliga signalement? Förstår de inte att detta kan få det svenska folket att förstå att media och polis inte är att lita på i vanliga fall. Tänk om de drar den korrekta slutsatsen att det ofta förekommer att utelämnade signalement beror på at brottslingen är invandrare. Det vore ju hemskt om svensken förstod hur det egentligen står till i vårt land, trots allt vårt hårda arbete med att hålla dem i mörkret om läget”
Anledningen till att svensk polis plötsligt beslutat sig för att släppa ett sanningsenligt signalement beror i detta fallet på att efterlysningen gjordes via Interpol.

Efterlysningen gäller alltså somaliern Omer Ali Abdillahi, 33, som utförde ett synnerligen bestialiskt mord på Kungsholmen 2012. Abdillah attackerade offret med flera knytnävsslag och utsatte honom även för våld med ett tillhygge. Avslutningsvis höggs offret flera gånger i huvudet med en kniv. Somaliern häktades i sin frånvaro på sannolika skäl misstänkt för mord och är nu efterlyst av svensk polis i hela världen via Interpol.

Vet du var han finns? Ring polisen 11414 eller mejla fast@rkp.police.se.

Relaterat


Inga kommentarer: