Antisemitismen tillåts florera i Sverige – politikerna knäpptysta

I en insändare i Expressen uttrycker Henry Bronett sin bedrövelse över hur anti-semitismen tillåts florera okommenterad i samhället. Inga politiker vågar ta upp ämnet och komma till försvar för judarna i Sverige.

Bronett protesterar mot att antisemitismen tillåts florera fritt i samhället. Stormen av antisemitiska kommentarer efter att socialdemokraternas Stefan Löfven på sin Facebooksida skrivit "Israel måste respektera internationell rätt, men har självfallet rätt att försvara sig" kallades i media för ”kritikstorm”. Bronett kallar det för renodlad antisemitism. Kort därefter togs inlägget bort [för att blidka Socialdemokraternas ny älsklingar muslimerna_red] Bronett lämnar frågan obesvarad, även om vi alla vet svaret. Socialdemokraterna är nu islamisternas favoritparti och Socialdemokraterna särar gladeligen på benen för att locka ännu fler. 

”[Ingen protesterar] mot att judar misshandlas och spottas på i vårt land. Tidningen Expo som vill belysa och bekämpa rasismen, skriver inget. Medan Tysklands och Frankrikes politiska ledare kliver fram (däribland president Hollande och förbundskansler Merkel) och tydligt fördömer de antisemitiska yttringarna i sina respektive länder, är svenska ledare liksom tidningen Expo, lägligt på semester.”
Uppdaterat
Regeringen satsar nu mångmiljonbelopp på skydd för judar


Relaterat
Politisk islam är en viktigare fråga att hantera än vinster i välfärden

Kvinnoförbundet pekar ut muslimer som orsak till antisemitism i Sverige


Inga kommentarer: