Svenska ungdomar trakasseras av ”ensamkommande flyktingbarn” del 1 - Ensamkommande våldtog 14-årig svensk flicka analt

En 14-årig flicka blev grovt våldtagen av ett afghanskt ”ensamkommande flyktingbarn” på ett flyktingboende på Gotland förra året. Den ”17″-årige våldtäktsmannen Amir Amini ville under rättegången bli frikänd från våldtäkt på barn under  rättegång gällande i Visby.

I åtalet står att förövaren, Amir Amini, hade brottat ned flickan och sedan penetrerat henne analt och vaginalt med penis och hand. Flickan hade försökt värja sig och skrikit på hjälp. Tidigare hade Amir dessutom fått veta av flickan att hon bara var 14 år, men det nekar afghanen till.

Christina Godarve, ansvarig chef på socialtjänsten, sade i en intervju i Gotlands Allehanda  och sa att de undviker att låsa rum eller kontrollera rum utan orsak. Sedan när är att skrika ”HJÄLP” ingen orsak, frågar sig Media mörkar.

Christina Godarve, tidigare utredare på Länsstyrelsen där hon själv kritiserade myndigheter och påpekade att en skärpning måste till med hänvisning till barnets perspektiv, fast tydligen inte om barnet i fråga är svenskt.

Flickan dröjde med att anmäla händelsen och flera har försökt övertala henne att göra det, menhon har varit för rädd för att göra det. Hon berättade redan samma dag för en syster om händelsen och först ett halvår senare för sin mamma. Hon berättade även för en fritidsledare efter att ha hört om sexuella övergrepp på ett sommarläger. flickan är alltjämt rädd för Amir och har sedan händelsen varit deprimerad och får kontinuerligt hjälp fär att bearbeta övergreppet.

Åklagaren yrkade på att 17-åringen ska dömas till ungdomstjänst(!) för brottet. 17-åringens försvarsadvokat ville få sin klient frikänd helt. En oenig nämnd (två mot en) valde dock att helt fria förövaren. Att flickan bara var 14 år och oskuld. Skulle en nykter 14-årig oskuld skulle vilja ha hård analsex första gången hon hade sex var tydligen inte tillräckligt uppseendeväckande för att leda till fällande dom.

Inga kommentarer: