Homohatarna marscherar i Prideparaden


År efter år tillåts ekipage som representerar grupper med tydliga inslag av homohat marschera i Prideparaden. 

Kommunisterna: vet de inte att homosexuella fängslades och skickades till straffläger i Sovjetunionen. Ofattbart att de tillåts besudla manifestationen med sitt hyllande av kommunismen. Lika förunderligt som att kommunister tillåts bära Sovjetunionens flagga med porträtt av Lenin och Stalin i första majtågen varje år. Men eftersom media är så kraftigt vänsterlutande i det här landet känns det väl bara lite mysigt för journalisterna som istället för att hänga ut och ställa till svars, får en romantisk känsla i hjärtat och tycker att de står upp för något när de inte gör sitt jobb och ifrågasätter denna skymf.Miljöpartiet: Mehmet Kaplan, som vid sin tid i Sveriges unga muslimer på skattebetalarnas bekostnad bjöd hit islamistiska hatpredikanter vid flera tillfällen som med hög röst uppmanade publiken att halshugga alla homosexuella och folk som lämnat islam. Kaplan har istället för en kraftfull reprimand och avsked från partiet belönats med en ministerpost.
Moderaterna: Moderaternas riksdagsman Abdirisek Waberi som i SvT sagt att han önskar att hela Sverige ska bli ett muslimskt kalifat precis som IS i Mellanöstern alltså. Abdirisek Waberi följer också en av de allra strängaste tolkningarna av islam – wahabismen – där stränga sharialagar är mycket tydliga med att alla homosexuella ska halshuggas, kvinnor som våldtagits ska stenas till döds och alla som försöker lämna denna "kärlekens religion" som den kallas, skall också halshuggas.
Socialdemokraterna: Även Socialdemokraterna har också en mycket stark muslimsk falang, som krävde Carina Häggs avgång från Kvinnoförbundet, efter att med HELA Kvinnoförbundet tagit avstånd från islam.
S försökte välja in den kände islamisten Omar Mustafa till partistyrelsen, men misslyckades efter att media uppmärksammat det hela. Mustafa har starka länkar till Muslimska brödraskapet med en tydlig antikvinno- och antihomoprofil.

 
Tills dessa partier öppet gjort upp med homohatarna som gömmer sig bakom otidsenliga ideologier har de inte i Prideparaden att göra! 


Relaterat
Sverigedemokraternas Sjunnesson uppmärksammas i internationella media för Järva Pride-initiativet. Redaktören för Samtiden.se vandrade i ett Järva Pridetåget från Tensta via Rinkeby till Husby.


 

Inga kommentarer: